Syltbullebloggen

tisdag 24 maj 2005

Det talas om krackilerad näsa

När man än en gång kastar sin långa grytlapp trettiofem fötter längre bort kan man anta att en viss lastbil börjar krypa inombords. Det heter ju att "staren kommer på visit", men det är inte alltid så bevästrat vad gäller kattens dagliga brunsåsförtäring. Frågan om lastbilen ens uttrycker sin existens vid snabbkaffets hetbara strybel, börjar väcka dragspel i fraktorsamlarens mage. Grytlappen (den som ovan uttryckte sig att ha blivit kastad) har inga belysta gräddsåsfruktade fritöser att sälja och varför skulle då staren komma på visit om katten redan har brunsåsen?
Vad som än inträffar utan anförskaffningsvärde kan bara strylhetsbefriande spekuleras i. Det som oftast förklarar sig är att katten inte upptäcker starens visit och granskar noga men ack så vreblat din näsa. Den veritabla följden kan då beskrivas som "frylkantiserad" (Toders analys, kan emellertid innefatta smärre smitagebrister och anförskaffa vestiblyber, då han har sin dag att heta under morgondagens katalysator) och ger då en krackilering som inte heter gatlykta.
Strybel bekräftar att det förekommer andra strelkakor, men lämnar inga mera kommentarer eftersom han måste töskra sig hes för att få reda på den uppmuntrande gäddfilén. Det kan tyckas omskrynklande, men Bo G medger att syltbullen är helt kapabel att knäcka dig om du inte passar dig!

4 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home